image

Το κατάστημα Auto Moto Action – KOMIANOS εδρεύει στην Πάτρα. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2010, καλύπτοντας με αμεσότητα και επαγγελματισμό όλες τις ανάγκες των επιβατικών – επαγγελματικών – αγωνιστικών οχημάτων και των μοτοσυκλετών.
Είναι επίσημος συνεργάτης των Ιταλικών Μπαταριών SPARCO στο Νομό Αχαΐας και είναι πάντα δίπλα σας, με μια μεγάλη γκάμα από όλων των τύπων τις μπαταρίες, εξειδικευμένες και μη, για όλα τα οχήματα – αυτοκίνητα – moto – σκάφη – συναγερμούς – φωτοβολταϊκά και μηχανήματα.
Μπαταρίες Λιθίου τελευταίας τεχνολογίας, ισχυρές και ανθεκτικές στο χρόνο, σε ασυναγώνιστες τιμές (με έως και 2 χρόνια εγγύηση). Διαθέτει Λιπαντικά & Χημικά, Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ από τις πιο επώνυμες εταιρείες σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπορεί άμεσα να καλύψει την κάθε σας ανάγκη με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα τις ιδιαιτερότητες του οχήματος ή μηχανήματος.
Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο & τοποθέτηση μπαταρίας στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!
Στο κατάστημα θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων, αξιόπιστων & αθόρυβων Ηλεκτρικών Scooters με BOSCH κινητήρες, τα οικονομικότερα και γρηγορότερα Ηλεκτρικά Μηχανάκια του 2022, με δυνατότητα άμεσης παράδοσης και επιδότησης 30%. Επιπλέον, θα βρείτε επώνυμα, γρήγορα & αθόρυβα Ηλεκτρικά Πατίνια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Αγοράς, εγγυημένα με τη μέγιστη ασφάλεια & αξιοπιστία αφού διαθέτουν μεγάλες ρόδες και ευρύχωρες σέλες. Καθένα από αυτά έχει τις προδιαγραφές του, τη δική του οδική συμπεριφορά & τα χαρακτηριστικά του. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε τις καθημερινές ανάγκες της μετακίνησής σας και να βρούμε μαζί το ιδανικό Scooter ή Πατίνι!

Βαθμολογήστε μας και Γράψτε μια Αξιολόγηση

Τιμές

Υπηρεσίες

Εξυπηρέτηση

Αναζητηση

Η κριτική σας συνιστάται να αποτελείται από τουλάχιστον 140 χαρακτήρες

Συμφωνείτε και αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις για τη δημοσίευση αυτής της κριτικής;

image

building Είσαι υπεύθυνος της επιχείρησης; Κατοχύρωσε Τώρα! Κατοχύρωσε Τώρα!
Δες το ωράριο
  • Δευτέρα09:00 - 17:00
  • Τρίτη09:00 - 17:00
  • Τετάρτη09:00 - 17:00
  • Πέμπτη09:00 - 17:00
  • Παρασκευή09:00 - 17:00

Ιούλιος, 2024

16

Τρίτη

    Closed Now

August 26,2019

  • Tuesday
  • 9:00am - 10:00am
  • drive4color
Appointment confirmation email will be sent upon approval.

Awesome Job!

We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

imageYour request has been submitted successfully.

image