image

Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη (Διαβατά) από το 2005, ειδική μονάδα για την Ανακύκλωση, με εξειδικευμένο κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους (ΟΤΚΖ), εξουσιοδοτημένο από τον αρμόδιο φορέα διαχείρισης οχημάτων στην Ελλάδα, την ΕΔΟΕ ( Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος). Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στο 12ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκη – Βέροιας (εντός ΣΙΔΕΝΟΡ). Η εταιρεία μας παρέχει τη δωρεάν εκτίμηση της αξίας του οχήματος που πρόκειται να ανακυκλωθεί καθώς και τη δωρεάν μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις μας από τους παρακείμενους νομούς. Επίσης αναλαμβάνουμε όλη την απαιτούμενη διαδικασία, ώστε το όχημα να διαγραφεί οριστικά.
Στον τομέα των μετάλλων, η εταιρεία μας προσφέρει αγορά, πώληση και επεξεργασία υψηλής ποιότητας μη σιδηρούχων μετάλλων, σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του κέρδους των συνεργατών μας. Νόμιμα και άμεσα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακύκλωση scrap υλικών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εγχώριας βιομηχανίας.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων και απευθύνεται σε όλες τις βιομηχανίες που αναζητούν νόμιμη, οικονομική και βιώσιμη λύση για τη διαχείριση και διάθεση των αποβλήτων τους.

Βαθμολογήστε μας και Γράψτε μια Αξιολόγηση

Τιμές

Υπηρεσίες

Εξυπηρέτηση

Αναζητηση

Η κριτική σας συνιστάται να αποτελείται από τουλάχιστον 140 χαρακτήρες

Συμφωνείτε και αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις για τη δημοσίευση αυτής της κριτικής;

image

building Είσαι υπεύθυνος της επιχείρησης; Κατοχύρωσε Τώρα! Κατοχύρωσε Τώρα!
Δες το ωράριο
  • Δευτέρα09:00 - 17:00
  • Τρίτη09:00 - 17:00
  • Τετάρτη09:00 - 17:00
  • Πέμπτη09:00 - 17:00
  • Παρασκευή09:00 - 17:00

Ιούλιος, 2024

17

Τετάρτη

    Closed Now

August 26,2019

  • Tuesday
  • 9:00am - 10:00am
  • drive4color
Appointment confirmation email will be sent upon approval.

Awesome Job!

We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

imageYour request has been submitted successfully.

image